Flertalet av våra pumpar och pumpsystem är kompatibla med processerna vid ett vattenverk. Oavsett vilken typ av vattenrening och hur omfattande vattenreningsprocessen är för respektive vattenverk –  så hittar du garanterat en pumplösning som är idealisk för just ditt aktuella vattenverk här hos oss på MAF Pump! Vi erbjuder både pumpsystem, luftningssystem, system för omrörning och förstås även ett stort sortiment av reservdelar. Självfallet hjälper vi dig även med installation och service av pumparna till ditt vattenverk, vid behov. 

Pumpar och kompletterande system till ert vattenverk

  • AHLEX ExcenterskruvpumpSvensktillverkad VA pump från oss på MAF Pump. Våra AHLEX excenterskruvpumpar är lämpliga för vattenverk, håller högsta kvalitet, samt anpassas alltid efter våra kunders unika behov.
  • Volute slamavvattning levererar en låg energiförbrukning tillsammans med  en hög prestanda, vilket gör denna slamavvattnare både driftsäker och självgående. 
  • Vi på MAF Pump är komplett leverantör av reservdelar! Vårt stora utbud av reservdelar är kompatibelt med alla de stora fabrikaten av excenterskruvpumpar. Vi kan även hjälpa er med både installation och service av era pumpar för vattenverk, eller andra produkter.