Företagsinformation

MAF Pump AB är ett familjeägt företag som är marknadsledande i Sverige på reservdelar till flera olika märken av excenterskruvpumpar. Vi tillverkar och säljer också vår egen excenterskruvpump under varumärket AHLEX. Vi förser våra kunder med kvalitetsprodukter på flera områden så som pumpar, pumpdelar, omrörningssystem, slamavvattning samt biologisk luftning. Våra kunder är till stor del reningsverk, pappers- och massabruk, process- och livsmedelsindustri, totalentreprenader samt tillverkare. Vi är idag tolv medarbetare och vi behöver nu förstärka vår organisation med en montör och verkstadstekniker.

Arbetsbeskrivning

AHLEX-pumparna tillverkas och monteras mot kundorder och personen vi söker ska både tillverka pumpdelar och montera ihop pumparna. Tillverkningen av pumpdelar görs genom maskinbearbetning och vi behöver kompetens inom, svarvning, borrning och fräsning. Vår maskinpark består av äldre maskiner som till stor del opereras manuellt.

De flesta pumparna tillverkar vi mot färdiga standarder men ibland behöver vi kundanpassa pumparna för att optimera funktion och installation hos slutkund. Därför måste du kunna läsa tekniska ritningar och vara duktig på att hitta smarta, hållbara och kundorienterade lösningar för både tillverkning och montering.

Det är ett självständigt arbete som utförs under fasta arbetstider i vår verkstad i Mölndal. Du prioriterar själv dina uppgifter så att tillverkningen alltid är i fas med kundorderna och tillsammans med dina kollegor ser ni till att leveranstiderna mot kund kan hållas. Om en kund behöver hjälp med service, installation eller problemlösning på plats kan det bli aktuellt med ett kundbesök.

Kvalifikationer

Det viktigaste är att du har erfarenhet av och goda kunskaper om tillverkning i metall. Du behöver kunna hantera och utföra maskinbearbetning på egen hand med goda kunskaper om att kunna läsa tekniska ritningar. Positionen kräver även att du kan svetsa i rostfritt stål. Erfarenhet av montering är meriterande men inte ett måste. Du måste trivas med att jobba i ett mindre familjeägt företag där alla tillsammans bidrar till en positiv arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö. MAF Pump AB är ett framgångsrikt företag med utvecklingsmöjligheter.

Låter det intressant? Kontakta oss på jobb@mafpump.se