Företagsinformation

MAF Pump AB är ett familjeägt företag som är marknadsledande i Sverige på reservdelar till flera olika typer av fabrikat av excenterskruvpumpar. Vi tillverkar och säljer våra egna excenterskruvpumpar under varumärket AHLEX. Våra kunder förser vi med kvalitetsprodukter inom området pumpar, pumpdelar, omrörningssystem, slamavvattning samt biologisk luftning. Våra kunder är till stor del reningsverk, pappers- och massabruk, process- och livsmedelsindustri, entreprenader samt tillverkare. Vår stora framgång inom affärsområdet slamavvattning gör nu att vi behöver förstärka upp med en projektsamordnare.

Produkter och tjänster

Vårt fokus är att erbjuda kvalitetsprodukter för slam och andra trögflytande medier. Vi tillverkar vår egen excenterskruvpump AHLEX sedan 1994. Vi säljer reservdelar till alla märken av excenterskruvpumpar. Detta gör vi framgångsrikt med vår höga kompetens, ständiga närvaro hos våra kunder och ett stort lager av reservdelar vilket gör att vi kan leverera på kort tid med bästa kvalitet.
Vi marknadsför och säljer en skärande pump från den amerikanska tillverkaren Vaughan. Med denna pump säljer vi även hydrauliska omrörningssystem till bland annat rötkammare.

Ett stort och viktigt sortiment för oss är att sälja utrustning och genomföra installationer för slamavvattning. För detta har vi en produkt som går under varumärket Volute tillverkad av Amcon. Antingen levererar vi utrustningen separat som då installeras av kund eller entreprenad eller så levererar vi med all lämplig kringutrustning såsom till exempel pumpar, transportskruvar, styrsystem, flödesmätare etc. Vi erbjuder även att göra kompletta installationer.
Utöver detta så erbjuder vi service och underhåll för alla produkter i vårt sortiment.


Arbetsbeskrivning

Som projektsamordnare på MAF Pump AB kommer du bli en viktig kugge i vår ambition att bygga upp en stark och effektiv projektorganisation. För varje projekt som vi vinner och genomför kommer du att vara en viktig medlem tillsammans med övriga projektmedlemmar.

Du ansvarar för koordinering av offertförfrågningar och inkomna upphandlingar rörande Volute. Du kommer också att ha mycket kontakt med både leverantörer och partners till bolaget i allt från att begära in offerter på kringutrustning till inköp och leveransplanering.
Mycket av din roll som projektsamordnare kommer att växa fram över tid och du kommer själv vara delaktig i att påverka dina arbetsuppgifter och hur dom utförs.

Du är direkt underställd vår Utveckling & Försäljningschef på affärsområde Volute och ni kommer samarbeta mycket tätt i den dagliga verksamheten kring alla projekt rörande slamavvattning.
Tjänsten är på heltid och baseras på 40 timmars arbetsveckor.
I tjänsten kan det förekomma lite variationer i arbetstiden främst vid platsbesök hos kund.

Det kan även vid ett antal tillfällen förekomma övernattning vid platsbesök givet kundens geografiska placering så du behöver kunna vara flexibel.
Kundbasen är främst kommunala- och industriella reningsverk.

Kvalifikationer
Du är lugn, ordningsam och mån om både interna och externa kunder med ett ödmjukt och effektivt arbetssätt.
Du lämnar inga lösa trådar efter dig och låter ingen annan heller komma undan med det.
Hos dig finns inga hinder att kommunicera med vare sig kollegor eller kunder då det är viktigt i din roll. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift då vi arbetar mycket i båda språken. Vi ser helst att du har kunskap/erfarenhet från att arbeta med projekt sedan tidigare. Har du även erfarenhet från VA, reningsverk eller processteknik så är det ett plus. Du är van användare av programmen i microsoft office så som word, excel och power point. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Visma och Lime eller att du jobbat i något CRM system tidigare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då samarbete är nyckeln till framgång i denna roll.

Låter det intressant? Kontakta oss på jobb@mafpump.se