På vårt företag så är det viktigt att ha ett positivt arbetsklimat och att varje person trivs och känner att de kan utvecklas inom sina respektive affärsområden. Personalen är grunden till att vi ska bli våra kunders förstahandsval inom våra kompetensområden. Vi har funnits sedan 1991 och vårt fokus är att sälja kvalitetsprodukter till framförallt slam och slurry hantering både inom kommunala och privata verksamheter.

Vi är experter på excenterskruvpumpar. Ingen annanstans finner du en leverantör som kan förse dig med de delar du behöver, oavsett fabrikat på er pump – och som samtidigt med sin långa pumperfarenhet, kan ge goda råd om det så skulle behövas. Vi gör snabba leveranser med högsta kvalitet. De flesta av oss har verkat i branschen i hela vårt yrkesverksamma liv. Vi tillverkar och marknadsför statorer, rotorer och kopplingsdelar passande de flesta förekommande excenterskruvpumparna såsom Allweiler, Bellin, Bornemann, Kiesel, Mono, Nemo/Netzsch, Nova Rotors, Resch, Seepex och Wangen.

Sedan år 2000 har vi sålt vår egenutvecklade AHLEX pump. En svensktillverkad syrafast excenterskruvpump med korta inbyggnadsmått för att lätt passa in i befintlig anläggning, samt konstruerad för maximal användarvänlighet. Om du har en krävande applikation och vill ha den bästa servicen i kombination med högsta möjliga kvalitet och prestanda så ska du välja den svensktillverkade AHLEX pumpen. Många av våra kunder köper inget annat märke efter det att de har fått uppleva svensk kvalitet när den är som bäst.

För att komplettera vårt utbud till dig som kund så har vi agenturen för skärande centrifugal pumpar ifrån Vaughan Chopperpumps, ett stort och brett sortiment av pumpar, omrörare och luftare från Caprari samt agenturen för L&M centrifugal pumpar som passar utmärkt i papper & massa och industri applikationer.

Vi dimensionerar, tillverkar och levererar ett överlägset jetomrörningsystem för rötkammare. Vårt omrörningsystem ökar utrötningen markant jämfört med traditionella mekaniska lösningar, förhindrar bildandet av skum- och/eller slamtäcke samt undviker sedimentering i tanken. Vi har idag över 30 omrörningssystem installerade i Sverige med denna nya tekniken.

Sedan ett par år tillbaka så säljer vi en slamavvattningsutrustning kallad Volute. Det är en energisnål teknik med självrensande ringar med mycket bra prestanda och lågt underhåll. Vi har redan installerat och tagit dessa utrustningar i drift på fler än 15 platser i Sverige.

Vi har under åren levererat flera kompletta luftningssystem och utbytes membran till existerande anläggningar på reningsverk och pappersbruk.


Ove Stenberg
Kundansvarig norra Sverige


Magnus Lindén
Kundansvarig östra Sverige


Henrik Johansson
Kundansvarig västra Sverige


Christer Christiansson
Produktionsplanerare,
kundsupport & inköpsansvarig


Patrick Nero
Innesäljare & inköp


Björn Långberg
Verkstadstekniker


Thomas Mattsson
Senior verkstadstekniker


Per Karlsson
Kundansvarig södra Sverige


Peter Ahlbäck
VD


Anders Nielsen
Lagerarbetare


Håkan Karlsson
Servicetekniker

 

Vi har vårt huvudkontor och lager i Göteborg och regionkontor i Skåne.

Genom att använda vår erfarenhet och kompetens ska vi bistå våra kunder med bästa tänkbara kvalitet, rådgivning och service inom kärnområdena pumpar för trögflytande medier, omrörningssystem, slamavvattning och biologisk luftning.