På vårt företag så är det viktigt att ha ett positivt arbetsklimat och att varje person trivs och känner att de kan utvecklas inom sina respektive affärsområden. Personalen är grunden till att vi ska bli våra kunders förstahandsval inom våra kompetensområden. Vi har funnits sedan 1991 och vårt fokus är att sälja kvalitetsprodukter till framförallt slam och slurry hantering både inom kommunala och privata verksamheter.

Patrick Nero
Innesäljare och norra Sverige

Magnus Lindén
Utvecklings- och Försäljningschef
Affärsområde Volute

Henrik Johansson
Kundansvarig västra Sverige

Christer Christiansson
Produktionsplanerare, kundsupport & inköpsansvarig

Håkan Karlsson
Servicetekniker

Björn Långberg
Verkstadstekniker

Per Karlsson
Kundansvarig södra Sverige

Bobo Ölander
Kundansvarig östra Sverige

Peter Ahlbäck
VD

Anders Nielsen
Logistikansvarig

Alexander Ahlbäck
CAD konstruktör och Sociala medier

Mathias Danielsson
Verkstadstekniker

Vi är experter på excenterskruvpumpar. Ingen annanstans finner du en leverantör som kan förse dig med de delar du behöver, oavsett fabrikat på er pump – och som samtidigt med sin långa pumperfarenhet, kan ge goda råd om det så skulle behövas. Vi gör snabba leveranser med högsta kvalitet. De flesta av oss har verkat i branschen i hela vårt yrkesverksamma liv. Vi tillverkar och marknadsför statorer, rotorer och kopplingsdelar passande de flesta förekommande excenterskruvpumparna såsom Allweiler, Bellin, Bornemann, Kiesel, Mono, Nemo/Netzsch, Nova Rotors, Resch, Seepex och Wangen.

Sedan år 2000 har vi sålt vår egenutvecklade AHLEX pump. En svensktillverkad syrafast excenterskruvpump med korta inbyggnadsmått för att lätt passa in i befintlig anläggning, samt konstruerad för maximal användarvänlighet. Om du har en krävande applikation och vill ha den bästa servicen i kombination med högsta möjliga kvalitet och prestanda så ska du välja den svensktillverkade AHLEX pumpen. Många av våra kunder köper inget annat märke efter det att de har fått uppleva svensk kvalitet när den är som bäst.

För att komplettera vårt utbud till dig som kund så har vi agenturen för skärande centrifugal pumpar ifrån Vaughan Chopperpumps, ett stort och brett sortiment av pumpar, omrörare och luftare från Caprari samt agenturen för L&M centrifugal pumpar som passar utmärkt i papper & massa och industri applikationer.

Vi dimensionerar, tillverkar och levererar ett överlägset jetomrörningsystem för rötkammare. Vårt omrörningsystem ökar utrötningen markant jämfört med traditionella mekaniska lösningar, förhindrar bildandet av skum- och/eller slamtäcke samt undviker sedimentering i tanken. Vi har idag över 30 omrörningssystem installerade i Sverige med denna nya tekniken.

Sedan ett par år tillbaka så säljer vi en slamavvattningsutrustning kallad Volute. Det är en energisnål teknik med självrensande ringar med mycket bra prestanda och lågt underhåll. Vi har redan installerat och tagit dessa utrustningar i drift på fler än 40 platser i Sverige.

Vi har under åren levererat flera kompletta luftningssystem och utbytes membran till existerande anläggningar på reningsverk och pappersbruk.

Vi har vårt huvudkontor och lager i Göteborg och regionkontor i Skåne.

Genom att använda vår erfarenhet och kompetens ska vi bistå våra kunder med bästa tänkbara kvalitet, rådgivning och service inom kärnområdena pumpar för trögflytande medier, omrörningssystem, slamavvattning och biologisk luftning.