För dig som arbetar inom processindustrin har vi på MAF Pump ett mycket stort urval av pumpar och produkter att erbjuda. Våra processpumpar och system är idealiska för allt från petrokemisk industri, till pappersindustri eller järn- och stål-specialiserade verksamheter. Hos oss hittar du alltid kvalitetssäkrade processpumpar och produkter till alla delar av din verksamhet – till kommunala såväl som till privata verksamheter. 

Processpumpar och kompletterande pumpsystem

Till dig som arbetar inom processindustrin kan MAF Pump leverera följande produkter:

  • AHLEX Excenterskruvpump i syrafast stålMAF Pumps egen svensktillverkade industripump av exceptionell kvalitet. Dessa processpumpar tillverkas i syrafast stål, och specialanpassas efter våra kunders önskemål och behov. 
  • System för biologisk luftning Robusta biologiska JetFlex®- luftare från Jäger Umwelt-Technik. JetFlex®-serien finns i flera modeller och format, anpassade för olika behov. 
  • Omrörningssystem idealiskt för stora volymer. Driftsäkert och kostnadseffektivt, bland annat tack vare avsaknaden av rörliga delar.
  • Volute slamavvattningssystemEn självrensande nyckelfärdig multidiskskruvpress. Hög prestanda och låg energiförbrukning gör denna slamavvattnare självgående och driftsäker. 
  • Reservdelar Vi på MAF Pump är en komplett leverantör av reservdelar som passar till alla de största fabrikaten av excenterskruvpumpar. Självklart hjälper vi även till med service och installation vid behov. Hos oss hittar du även reservdelar som är kompatibla med Sulzers APP- och NPP- serier av processpumpar.