Vi på MAF Pump erbjuder ett antal pumpar, omrörnings- och slamavvattningssystem lämpliga till biogasanläggningar. En biogasanläggning bidrar på många viktiga sätt till att använda och omvandla avfall till användbara produkter som dessutom är miljövänliga – från bränsle i form av biogas till näringsrik jord i form av biogödsel. Att biogasanläggningen fungerar och drivs av högkvalitativa biogaspumpar och system som inte kräver orimligt mycket underhåll – är därför förstås av största vikt. 

 

Biogaspumpar, installation och reservdelar

Genom oss på MAF Pump får ni helhetslösningar som högkvalitativa resurser i form av både:

 • pumplösningar (biogaspumpar i standardform eller specialanpassade efter era unika behov),
 • assistans med installation och ev nedmontering av ert gamla pumpsystem,
 • samt tillgång till ett stort sortiment av reservdelar!

Vi kan leverera följande pumpar och produkter till ert biogassystem:

 

 • AHLEX Excenterskruvpumpar i syrafast stålVår egen svensktillverkade excenterskruvpump med kort inbyggnadslängd, vilket gör den lämplig för många olika typer av installationer. Kan levereras i standardmodell eller som kundspecifik konstruktion.

 

 • MaxMix omrörningsystem – idealiskt för stora volymer som t.ex i biogasanläggningar. Saknar rörliga delar, vilket drar ner underhållskostnaderna avsevärt.

   

 • Skärande centrifugalpumpar – perfekt för finfördelning av svåra medier. Underlättar både för själva pumpen och för övriga delar och applikationer senare i hanteringsprocessen. 

   

 • Volute slamavvattning – en multidiskskruvpress med låg energiförbrukning och mycket hög prestanda. Volute slamavvattnare har en självrensande funktion vilket gör den driftsäker även under långa körningstider. 

   

 • Service och reservdelar – Vi utför service och underhåll både i förebyggande syfte, så väl som i form av ombyggnation av biogaspumpar. MAF Pump är även en komplett leverantör av reservdelar till excenterskruvpumpar som passar till alla större pumpmärken.